Kredieten & geldzaken

Onafhankelijk advies

Aangepast zoeken


  Persoonlijke lening
  Financiering
  Hypotheek
  Centralisatie
  Kredietkaarten
  Zwarte lijst

Partners:
Cofidis
Auxifina
Citibank

KREDIETKAARTEN

Snel en discreet krediet online  

Een kredietkaart is een wereldwijd geaccepteerd betaalmiddel. Met een gewone bankpas betaalt u vooraf. U krijgt pas een product als het geld van uw rekening is afgeschreven. Daarom heet een bankpas ook wel Debit Card. Met een kredietkaart betaalt u vooraf maar achteraf. Als u betaalt met deze pas wordt het geld niet direct van uw rekening afgeschreven, maar schiet de kredietkaartmaatschappij u deze voor. Aan het einde van de maand zal de kredietkaartmaatschappij u een rekening sturen van alle op krediet gekochte producten. Als u dan in een termijn van een paar dagen de rekening betaalt hoeft u geen rente te betalen voor dit krediet. Als u beslist dat u liever wat later betaalt dan dient u wel rente te betalen over het uitstaande saldo.
Bovendien biedt een kredietkaart u meer service en betaalgemak dan een gewone bankpas. Wereldwijd kunt u er zonder veel moeite mee betalen in winkels, restaurants en hotels. Voor een gewone bankpas geldt dit niet altijd. Bovendien kunt u met een kredietkaart ook betalen op webwinkels. Dergelijke betalingen zijn met een bankpas niet mogelijk. Het verschil zit in de betaalwijze: voor kredietkaarten heeft u slechts een nummer nodig niet een pincode zoals bij een bankpas.Van ons cadeau geniet u geen uren, dagen of maanden, maar jaren. Want als u nu kiest voor een kredietkaart , dan krijgt u elk jaar 20 euro. Voor de rest van uw leven¹. U krijgt uw cadeau vanaf het eerste jaar. En daarna elk jaar opnieuw, zolang u ze gebruikt. Uw Citi kredietkaart geeft u ook recht op een kredietopening van bijvoorbeeld 3.000 € die u kunt gebruiken voor al uw aankopen, zowel grote als kleine². Handig én flexibel, want u mag ze op eigen tempo weer aanvullen. Waar wacht u nog op?
20€ cadeau. Jaar, na jaar, na jaar...
Vraagt u vóór 15/01/2009 uw Citi Visa/MasterCard kredietkaart aan? Dan storten we meteen na uw eerste transactie 20 euro op de rekening van uw kredietkaart. En dat herhalen we. Elk jaar opnieuw, zolang u uw kredietkaart blijft gebruiken.
Veiliger dan andere kaarten.
De kredietkaart is veilig op alle fronten:
In de winkels dankzij de elektronische chip vooraan op de kaart. Zo bent u zeker dat niemand uw kaart kan misbruiken.
Online dankzij het gratis Citi Internet Number³. Dat systeem geeft u bij elke internetaankoop een nieuw kredietkaartnummer. Internetfraude is zo vrijwel uitgesloten.
Niet van bank veranderen.
U bent weg van onze voordelen maar u wilt uw huidige bank niet verlaten? Geen probleem. U kunt uw Citi Visa/MasterCard kredietkaart krijgen zonder een zichtrekening bij Citibank te openen. Wat wenst u nog meer?